Zatvaranje terasa i balkona

 

Hoćete da zatvorite terasu, ali niste sigurni kako. Otvorili ste pravi sajt za Vas jer zatvaranjeterase.com se bavi upravo time. Zatvaranje balkona i terasa se može izvršiti na više načina. Obradićemo sve načine koji su prisutni na našem tržištu i navesti njihove realne prednosti i mane. Posebno ćemo naglasiti odnos: cena- kvalitet.

Mi Vam možemo zatvoriti terasu (zastakliti terasu) na bilo koji od navedenih načina. Nije nam cilj da forsiramo bilo koji način. Cilj nam je da izaberete šta vama najviše odgovara i da budete zadovoljni našim proizvodom i uslugom.

 

ZATVARANJE TERASE POLUPROVIDNIM BALKONSKIM HARMO VRATIMA

balkonska-harmo-vrata-mAko nam je glavni kriterijum zatvaranja terase, odnos cene i kvaliteta, onda je zatvaranje terase/balkona poluprovidnim balkonskim harmo vratima ubedljivo najbolje rešenje.

Balkonska providna harmo vrata su napravljena od leksana koji je odličan termo izolator, te će vašem stanu omogućiti bolju toplotnu izolaciju.

 

NATKRIVANJE TERASE

natkrivanje-terase-mAko ste na zadnjem spratu, pa nemate krov na terasi, uradićemo natkrivanje terase sa lexanom u aluminijumskom ramu.

Natkrivena terasa je korisnija od otvorene. Da bi vam dali najbolje rešenje, pozovite nas jer svaka terasa je priča za sebe.

 

ZASTAKLJIVANJE TERASE

zastakljena terasaImate problem sa nanosima vetra, prašinom i bukom? Želite pravo rešenje da zastaklite terasu i da se rešite svih ovih problema? Želite da čujete više različitih načina na koje možete srediti svoju terasu? Odlično jer u nastavku sledi pregled rešenja za zastakljivanje terase, sa njihovim prednostima i manama, kao i cenama tih rešenja. Na vama je da izaberete ono koje vam najviše odgovara.

ROLETNE

roletne-mJoš jedan od načina zatvaranja terasa je pomoću roletni. Međutim roletne su lošije rešenje od balkanskih hramo vrata (leksana) jer kad spustite roletne, ostaje mrak i morate paliti svetlo preko dana.

Kako su roletne slobodne u vođicama to imaju manju otpornost na udare vetra. Pre će ih vetar izbiti iz vođica, pogotovo ako su vođice sa izbačajem na makaze, na većoj visini.

 

PROZORI

prozori-mZatvoriti terasu prozorima ima smisla samo ako Vam je mali stan, pa hoćete pretvoriti terasu u stambeni prostor.

Ako terasu hoćete koristiti ponovo kao terasu, a zatvorite prozorima- napravićete promašaj. Izgubićete terasu, smanjićete prostor na terasi, pretvorićete terasu u ostavu.

 

TENDE

tende-mZaštita od sunca je bolja ako presečete sunčev zrak pre terase i obezbedite cirkulaciju vazduha.

Pokretne tekstilne tende sa aluminijumskom konstrukcijom daju najbolju zaštitu od sunca.